Familie

Når det kommer til å belyse et rom, er det ingenting bedre enn en gubi-lampe. Disse luksuriøse lampene er ikke bare stilige, men de er også tidløse og vil vare i mange år fremover. Gubi-lamper er perfekte for alle rom i hjemmet ditt, fra stuen til soverommet. De gir akkurat den rette mengden lys og kan til og med brukes som et statement i innredningen din. Hvis du er ute etter en gubi-lampe som er både stilig og tidløs, trenger du ikke lete lenger enn til GUBI. Dette familieeide selskapet har skapt vakre lamper i over 50 år, og de viser ingen tegn til å avta. Med en forpliktelse til kvalitet og design, er GUBI det perfekte stedet å finne din neste gubi-lampe. les mer gjennom linket her https://www.lampegiganten.no/merker/gubi/.

Gubi lamper i kvalitet til riktig pris

Claus Bonderup og Torsten Thorup er et designerpar som har jobbet sammen i det meste av karrieren. Etter utdannelsen ved Det Kongelige Danske Kunstakademi jobbet de for det finske Arktikum Museum og havneområdet i Helsingør. De vant den danske industridesignkonkurransen med Semi-pendellampen, som ble designet i 1968. Den særegne, buede, emaljerte metallskjermen skaper et keystone-formet lys for utsøkte spisestuer og luksuriøse kjøkken. Claus Bonderup og Torsten Thorups design er preget av enkelhet og funksjonalitet, og de er fortsatt populære den dag i dag. Trenger du et spesifikt tilbehør til lampen din, er Lampegiganten.no det perfekte stedet å handle. De har et bredt utvalg av tilbehør, så du finner garantert det du leter etter. Deres team av eksperter er også tilgjengelig med råd og veiledning, slik at du kan være sikker på at du tar den riktige avgjørelsen.

Stort utvalg av gubi lampe

Louis Weisdorf er en dansk arkitekt og designer som er mest kjent for sin Multi-Lite lampeserie. Lampene, som først ble designet i 1972, har blitt et tidløst element i dansk design. Weisdorfs karakteristiske stil med svingbare skjermer gir mulighet for fullstendig tilpasning av belysningsinstallasjoner, noe som gjør dem perfekte for ethvert rom. Enten du leter etter en enkel skrivebordslampe eller et mer komplekst belysningssystem, vil Louis Weisdorfs design garantert gi et snev av eleganse til hjemmet ditt. Greta Magnusson Grossman var en dansk designer som er mest kjent for sitt arbeid innen industridesign, interiørdesign og arkitektur. Hun studerte ved Konstfack kunstskole i Stockholm før hun åpnet sitt eget studio. En av hennes mest kjente kreasjoner er lampeserien Gräshoppa fra 1947. Lampene kjennetegnes av sine bakovervendte stativer, som gir dem et nesten levende uttrykk. Grossman døde i 1999, men arbeidet hennes er fortsatt høyt respektert og beundret av mange. Det finnes lamper i alle stiler. Er du spesielt glad i klassiske lamper og lys, kan du enkelt finne fantastiske pendellamper og lysekroner med vridd messingpendler. Eller kanskje du foretrekker en mer rustikk stil.